december 5, 2021

Ulovligtkrudt

ulovligtkrudt.dk

Engelsk er et sprog, der åbner døre

Engelsk er et af de mest talte sprog i verden. De fleste danskere taler et ret godt engelsk og kan beherske det i daglig tale. Men vil du gerne kunne mere end hverdagsengelsk? Vil du gerne kunne konversere på et flot og flydende engelsk?

Måske elsker du bare engelsk sprog og kultur og vil derfor gerne mestre sproget i alle dets alle facetter. Så er Cambridge English lige noget for dig.

Cambridge English er et verdenskendt kursusprogram, hvor du lærer at beherske det engelske sprog på et meget højt niveau. På efterskole kan du hurtigt og effektivt lære efterskole Cambridge English.

I billedskønne omgivelser på Fyn kan du få et internationalt anerkendt diplom, som åbner døre til fantastiske uddannelsessteder og spændende jobmuligheder.

Fra Middelfart til Cambridge

Cambridge English er et sprogkursus, som er udviklet af Cambridge universitet. Kurset munder ud i et eksamensbevis, som giver adgang til mange forskellige internationale uddannelsesinstitutioner. Et diplom i Cambridge English viser, at du er sprogligt kvalificeret, og derfor er diplomet også et plus at have, når du skal søge arbejde. Både herhjemme og internationalt er et diplom i Cambridge English noget, mange arbejdsgivere vil sætte pris på, du har.

Cambridge er Englands ældste universitet og et af de mest prestigefyldte universiteter i verden. Universitetet blev oprettet helt tilbage i 1200 tallet og består i dag af over 30 kollegier.

Mange af bygningerne er utrolig smukke, og de ældste er bygget som klosterhave med søjlegange og gårdhaver.

Billeshave Efterskole ligger naturskønt ved Middelfart på Fyn. Skolen er en moderne skole placeret midt i grøn natur og blå søer.

De hvide herregårdsagtige bygninger er måske ikke helt så store, som bygningerne ved Cambridge, men med et diplom i Cambridge English i lommen, er der ikke langt fra Middelfart til Cambridge.